Durant aquests mesos de confinament, els membres de l’Escola de cant, música i ball tradicional Lo Planter han elaborat una Jota Confinada de caràcter virtual, un vídeo format de diversos fragments de passos de jota, versos cantats i parts tocades que tots junts, formen una peça que expressa vivències i sentiments de la situació actual a causa de la Covid-19.

El vídeo ha tingut una rebuda tan positiva, que ara l’Escola vol anar més enllà i vol elaborar un nou vídeo obert a la participació de tothom. És per això, que ha habilitat el correu electrònic [email protected] perquè qui vulgui els enviï les seves jotes cantades, ballades o tocades.

La convocatòria estarà activa fins al proper dia 22 de juny i s’espera poder publicar el vídeo amb totes les participacions de cara al juliol.

“Ara és el moment de gravar a les iaies i als iaios, a les ties i als tios, als xiquets i xiquetes… o a tu mateix. Sigues creatiu i anima’t a formar-ne part!”, demanen des de Lo Planter.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.