La capital del Baix Ebre és una ciutat solidària. Una nova mostra d’això ha estat la iniciativa d’alguns venedors del Mercat de Tortosa  que han decidit fer un donatiu de 1.200 litres de llet al Banc dels Aliments. La donació s’emmarca dintre la recollida d’aliments de primavera que s’allargarà fins el 6 de juny

El president de l’associació de venedors del Mercat, Julian Montero, ha explicat que “el missatge era clar, el Banc dels Aliments necessita la nostra ajuda i nosaltres hem volgut actuar”. “Som moments molt difícils, al mercat notem que hi ha molta gent que ho està passant malament, per això alguns paradistes hem volgut aportar aquests 1.200 litres de llet”, ha afegit.

Per la seua part, el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha agraït la donació i ha recordat que “si treballem junts, entitats, institucions, comerciants, particulars… no només sumem els esforços sinó que multipliquem els resultats”. Ologaray també ha fet una crida a seguir col·laborant en la recollida d’aliments de Tortosa. “Fins dissabte hi ha temps, quan aneu a comprar al mercat o supermercats de la ciutat, penseu en aquelles famílies que més ho necessiten i ajudeu-les”, ha dit.

La donació ha estat possible gràcies a Bar Esther, Fruita i Verdura Risa Querol, Embotits Curto Berenguer, Carnisseria Marisin, Carnisseria Blanquet, Pesca Salada German, Flors i Plantes Jose, Pesca Salada Sorolla i Carnisseria Montero Grau.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.