L’alcalde de la Sénia, José Ramón Bellaubí, considera insuficient la reobertura de 12 hores al dia del Centre d’Atenció Primària (CAP) proposada pel Departament de Salut de la Generalitat. Tot i que valora “aquest primer pas necessari” reclama una obertura de 24 hores al dia. Bellaubi ha fet aquesta reivindicació en el marc d’una roda de premsa convocada a les portes del CAP i que ha estat seguida per prop d’un centenar de veïns, que s’han aplegat al carrer amb mascaretes però sense mantenir una distància de seguretat per expressar-li suport.

“La Sénia és el CAP més allunyat de qualsevol centre sanitari, deixant a gairebé 6.000 persones a més de 20 minuts d’un servei essencial per la salut”, ha justificat Bellaubí així la petició d’obertura total. L’alcalde ha insistit que “és el moment de recuperar tots els serveis, mantenint sempre la prudència que demana aquesta pandèmia”.

Bellaubí ha manifestat que seguirà treballant per recuperar “un servei totalment essencial” i ha afegit que emprendrà totes les mesures necessàries per aconseguir assolir aquest objectiu.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.