La brillant i excepcional temporada passada que ha portat al CF Gandesa a pujar de categoria i debutar així a 1a catalana, ha significat canvis importants en la directiva i direcció tècnica de cara a la campanya vinent. Òscar Gómez, per motius estrictament professionals, ha hagut de deixar el càrrec de president en mans de Marc Fornós, qui ja estava vinculat al club de la capital de la Terra Alta com a membre de junta. Tot i això, Gómez continuarà lligat a la directiva com a membre de junta.

Al mateix temps, s’ha produït el relleu tècnic després que el fins ara entrenador del Gandesa, Guillermo Camarero, acceptés l’oferta del CD Tortosa per entrenar-lo la temporada 2020-2021. Una decisió que no va assentar gens bé al club gandesà. No en va, els registres de la campanya passada (que significava el retorn del tècnic tortosí a la banqueta) van ser molt bons: no van cedir ni una sola derrota en tota la lliga (fins al moment de l’aturada pel Coronavirus) amb 8 victòries i 3 empats i cedint dos derrotes en tota la temporada fora de casa tan sols, sent l’equip menys golejat de la lliga amb només 15 gols rebuts en 22 partits disputats i el segon màxim golejador a cinc gols de diferència de la Rapitenca, equip més realitzador del grup.

Així doncs, per a la històrica temporada que se li presenta al CF Gandesa l’exercici 2020-2021, Javi Garcia ha estat l’escollit com a nou míster de l’equip. Els inicis com a tècnic del reusenc, van tenir lloc al futbol base del Santes Creus de Reus i de la base del Reus Deportiu. La temporada 2009-10, amb l’arribada de Santi Castillejo a la banqueta del primer equip del CF Reus Deportiu passa a formar part del seu equip tècnic. Després de dues temporades competint a Tercera Divisió, la temporada 2010-11, l’equip aconsegueix l’ascens a 2a Divisió B, categoria on dirigeixen el club durant les dues temporades següents. La temporada 2013-14, ja com a segon entrenador i amb Santi Castillejo com a primer, es fan càrrec del Nàstic de Tarragona, també a 2a B, on no van tenir massa sort i eren destituïts al mes de novembre.

La vinculació de García amb Castillejo continua perdurant, en aquesta ocasió al FC Ascó, on les temporades 2016-17 i 2017-18 sent segon entrenador del club riberenc. La temporada 2018-19 amb la marxa de Santi Castillejo i l’arribada de Leo López va continuar ocupant el càrrec de segon entrenador de l’equip de la Ribera d’Ebre, fins que la destitució de López al mes d’octubre, li va donar l’oportunitat de dirigir l’equip asconenc, juntament amb Miquel Aguza, a Tercera Divisió. Un tècnic amb qualitat contrastada que espera fer un bon paper en el debut a una categoria en la qual es trobaran amb l’Ascó de Germán Inglés (un vell conegut de la parròquia gandesana) i amb la Rapitenca, després de la decisió federativa que es va conèixer dimecres passat i que significava l’ascens dels terraltins i dels del Montsià que retornen així a la categoria, dues temporades després.

Es confia amb la pràctica totalitat de la renovació de l’actual plantilla per tenir una base de cara a la temporada vinent i ja s’està treballant amb les possibles incorporacions que facin més compacte un grup que va estar a molt bona altura la temporada passada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.