La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha denunciat un grup de sis joves, d’entre 17 i 35 anys, per possessió i consum de substàncies estupefaents a la via pública. Els agents van enxampar els denunciats -dos dels quals menors d’edat- mentre consumien en grup dimecres a la tarda.

Durant la intervenció policial, se’ls va requisar diverses dosis de marihuana i altres estris que utilitzaven per al seu consum. A més, la policia va denunciar un d’aquests joves per l’incompliment de les mesures decretades pel coronavirus.

Redacció: La Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.