La jugadora de Benissanet, Núria Llop, no continuarà al Real Oviedo la temporada vinent. La de la Ribera d’Ebre, després de militar aquest any al conjunt de Primera B d’on arribava procedent del Seagull. Amb 27 anys ara mirarà d’esclarir el seu futur de cara a la temporada vinent 2020-2021. Amb molta experiència a l’esquena després del pas pel Tortosa-Ebre (inici de la seva carrera futbolística), va marxar al Nàstic de Tarragona a la Superlliga Femenina quan només tenia disset anys. Després va militar un any amb el Lleida Esportiu per marxar després a la categoria de plata amb l’AEM de Lleida durant 5 temporades i en la passada amb el Seagull de Badalona, amb qui aconseguia l’ascens a Primera Divisió B.

En el moment de l’aturada pel Coronavirus i a falta de vuit jornades per al final del campionat l’Oviedo Fèmines estava situat en una zona intermitja a la taula, nové amb trenta-un punts, després d’haver sumat nou victòries, quatre empats i haver cedit nou derrotes. Pràcticament tenia assegurada la permanència a la categoria tenint en compte que ja que el separaven divuit punts de la zona de descens que ocupava el Pozuelo amb 13 punts.

Amb Núria, no continuen al club asturià la veterana central Gordillo (que sumava 13 temporades a l’equip), jugadores importants com Henar i Cienfu (després de vuit i cinc campanyes defensant la blava) o jugadores com la paraguaiana Gloria Villamayor, segona màxima realitzadora de l’equip, Sara Deben, Fukumura o Gigi Moreira. Per contra, han renovat amb l’Oviedo de cara a la temporada vinent Isina, Laurina, Marina Crespo, Yuri Togawa, Alba Hoyas, Alejandra Moro o Carlota Suárez.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.