Davant l’excepcional moment, el Nike Camp s’apropa a les Terres de l’Ebre per poder viure una experiència “única” i es durà a terme a Bítem del 6 al 10 i del 13 al 17 de juliol (per a xiquets i xiquetes a partir de set anys).

Juanjo Rovira, director de MIC Sports, explicava que l’activitat formativa, fins ara, es feia únicament a Andorra “i seguirà realitzant-se allí, però amb la situació que estem vivint i per evitar que puguin haver-hi dificultats amb els desplaçaments, vam apostar per dur a terme un projecte que ja teníem previst els darrers anys i que consisteix a apropar el Nike Camp al territori català i a la Comunitat Valenciana”.

Pel que fa a les Terres de l’Ebre, la descentralització suposa que el campus es celebri enguany a Bítem on es farà la tecnificació futbolística del 6 al 10 i del 13 al 17 de juliol (per a xiquets i xiquetes a partir de 7 anys). L’horari serà entre les 9 h i les 18 h (19 h en recollida), de dilluns a divendres. D’aquesta manera, els xiquets i xiquetes que fins ara havien de desplaçar-se a Andorra, tindran el Nike Camp més a prop. En clau ebrenca, el tindran a Bítem. L’objectiu és que en els propers anys la descentralització continuï i es pugui seguir gaudint del campus a tocar de casa.

Es treballarà en grups reduïts per garantir la salut, oferint un ampli programa d’activitats tècniques, lúdiques i de formació. El preu és de 290 euros per setmana. Incloent les activitats, el dinar i els refrigeris, i un complet equipament esportiu.

Més informació a [email protected] o trucant al (+34) 93 589 70 20.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.