L’Ajuntament de l’Aldea ha suspès l’Esplai 4 Torres que havia programat per aquest estiu. La decisió ha estat adoptada després de revisar les condicions i mesures de prevenció fixades de cara als usuaris del servei i comprovar que “no tenim capacitat per garantir al 100% la seguretat i la salut dels nostres petits”, ha explicat la regidora d’Acció Educativa, Irene Negre.

“Les mesures establertes de 2 metres de distanciament entre els nens, zero contacte i limitació d’espai a 4 metres quadrats per nen, fa baixar el nombre d’assistents, provocant que no es puguin atendre a totes les famílies i impossibilita la realització de la majoria d’activitats de lleure. Així com, tampoc es pot garantir el no contacte entre els nens i nenes mentre estan jugant”, ha explicat Negre en una carta adreçada a les famílies.

Pel que fa a les famílies més vulnerables, l’Ajuntament ha indicat que aquest casos són competència del Consell Comarcal del Baix Ebre, que és qui ha de decidir si realitza l’Esplai la Tribu o no.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.