El Jesús i Maria dona continuïtat a un projecte que es va veure truncat per la pandèmia del Coronavirus i amb la renovació de l’staff tècnic s’assegura allargar el bon moment de forma amb el qual havien finalitzat la temporada en el moment de l’aturada.

Els de l’Aube eren setens en el moment de l’aturada i encadenaven una trajectòria immaculada a casa on no havien perdut en tota la lliga, amb set victòries i quatre empats en els onze partits que es van poder disputar. En la jornada que es va decretar la suspensió tenia un partit per confirmar la bona línia de resultats que acumulava davant precisament del segon classificat, l’Aldeana, en camp partidalenc que podia obrir l’esperança d’optar a la segona plaça de la classificació que donava lloc a una hipotètica promoció d’ascens. Tres victòries amb la porteria a zero en els quatre darrers partits acumulaven els homes de David Garcia que es mostra “molt contents de com han anat evolucionant al llarg de la lliga la plantilla, cada cop s’han trobat millor i en el moment de l’aturada per la Covid-19 estàvem en un moment òptim de forma“. El tècnic del conjunt roig-i-blanc afegia que “tenim una confiança cega en un projecte que es basa amb jugadors formats al planter que estan donant molt bon rendiment i no hem de canviar la filosofia“. Tot i això ens comentava en declaracions a Ebredigital que “no renunciem però a si tenim posicions que faci falta reforçar en jugadors amb experiència que poguéssim incorporar al projecte, ho farem dintre les possibilitats del club per fer un equip el màxim competitiu possible. Tot i això, estem contents del bloc que hem format i no hem de canviar la idiosincràsia del treball que hem portat a terme“.

L’entrenador tortosí reconeixia el bon treball que s’està fent en la base a l’entitat partidalenca “en el moment que la plantilla ho ha necessitat hem recorregut a la base i no han desentonat gens perquè el bon treball que s’està fent dona els seus fruits. Tenim la sort de comptar amb grans entrenadors i matèria primera bona per suplir qualsevol mancança que poguéssim tindre al primer equip. És una gran avantatja poder comptar amb un futbol base de nivell com el que té la UE Jesús i Maria“. David Garcia assegurava que “el 90 o 95% de la plantilla de l’any passat renovarà. Canvis hi haurà però seran mínims. Hem anat parlant amb els jugadors i ningú ens ha manifestat que no vulgui continuar. Nosaltres estem contents en la majoria de jugadors i no hem de canviar, tot i com t’he dit abans un parell d’incorporacions les poden haver“.

Mirant al futur Garcia comentava que “la incertesa de no saber quan podrem iniciar la temporada, no ens desvia de planificar-la amb la màxima rigorositat possible. En això estem ja fa dies juntament amb el segon entrenador José Mari Aliau. En d’estar preparats per a quan ens diguin de poder arrencar els entrenaments, ho poguéssim fer amb les millors condicions“. Al mateix temps reconeixia que “no agrada a ningú finalitzar la temporada abans de temps, però és lo que ha tocat a hores d’ara i ho tenim que respectar. Ens agrada fer esport, ens agrada competir, però tenint en compte el risc que hi havia les coses s’han fet per un bé de tots. Ara ens toca esperar“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.