Un altre dels equips ebrencs que s’ha assegurat la continuïtat del tècnic a la banqueta de cara la temporada vinent, és el CD la Cava amb qui seguirà l’entrenador que va acabar la campanya actual en el moment de l’aturada forçada pel Coronavirus, Carlos Gilabert, segons ha confirmat el director esportiu del club, Juanjo Prats. Tot i existir rumors que apuntaven a un possible interès del CF Amposta, el fitxatge d’Albert Bel pel conjunt del Montsià, ha truncat aquesta possibilitat.

L’equip va acabar en clara línia ascendent després d’encadenar set jornades consecutives sense perdre. Des de l’arribada de Gilabert a la banqueta del conjunt blanc-i-blau només havien encaixat una derrota, al camp del Jesús Catalònia en el debut del tècnic roquetenc. La resta es van saldar amb quatre victòries (la darrera de prestigi davant l’actual líder de la categoria, el Remolins-Bítem, al que s’imposaven per 2 gols a 1) i tres empats. L’equip fruit d’aquesta inèrcia positiva es va situar cinquè a la classificació a tretze punts del primer classificat i a deu punts de distància respecte al lloc de promoció que ocupava en el moment de l’aturada per la pandèmia, la UE Aldeana.

Hi ha molta confiança dipositada en el tècnic per part de la junta directiva, hi confien plenament de cara a una temporada que esperen que sigui la de la confirmació i consolidació del projecte de cara a retornar a segona catalana, després de dues temporades on els resultats no han estat a l’altura, per diverses circumstàncies. Ara és el moment de començar a preparar una plantilla el cent per cent competitiva, tot i la incertesa de no conèixer ni quan s’iniciarà la temporada, ni com quedarà compost el grup.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.