La Biblioteca Marcel·lí i Domingo de Tortosa va tornar a obrir portes el passat 11 de maig, tot coincidint ambla fase 1 de la desescalada. Des de llavors es dua aterme atenció al públic, sempre amb cita prèvia, per recollir préstecs i fer devolucions. L’horari per poder fer préstecs és de dilluns a divendres de dos quarts de sis fins dos quarts de vuit per la tarda. I els dimarts i dijous pel matí d’onze a dos quarts de dos. La cita prèvia es pot fer mitjançant el correu [email protected] o el telèfon 977 44 55 66 .

El contacte entre treballadors i usuaris és zero, ja que s’ha establert un protocol per mantenir les distàncies i garantir la desinfecció. Una mesura que ha satisfet lectors que poden accedir als llibres moltes setmanes després.

Tot i estar tancada durant setmanes, la biblioteca Marcel·lí i Domingo de Tortosa ha continuat activa amb activitats virtuals i a les xarxes socials; on fan recomanacions literàries, activitats pels més petits, contacontes o manualitats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.