Un esvoranc provocat per les pluges dels darrers dies ha obligat la Diputació de Tarragona a interrompre la circulació rodada a la carretera T361, que uneix el nucli urbà de Prat de Comte amb l’estació de la Via Verda de la Valdezafan d’aquest municipi. La via es troba tallada al trànsit des d’aquest diumenge al vespre quan s’ha produït un despreniment de la base d’un carril de la calçada i ha causat un esvoranc al punt quilomètric 3 de la carretera.

Per seguretat, la T-361 quedarà totalment tallada al trànsit durant dues setmanes, mentre durin les obres, ja que es tracta d’una via estreta i una zona de complicat accés per la seva verticalitat. Podeu consultar l’estat actualitzat d’aquesta carretera, així com el de la resta de vies de la Diputació de Tarragona a www.dipta.cat/ca/incidencies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.