El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de l’Ampolla, Sebastià Castañeda, ha plantejat a l’equip de govern un pla de xoc contra la crisi de la COVID-19 que inclou mesures econòmiques, socials i sanitàries. “El document detalla diferents línies d’actuació amb els objectius de pal·liar els efectes d’aquesta crisi en les famílies i els sectors productius del municipi i d’impulsar la recuperació de l’activitat habitual de l’Ampolla al més aviat possible”, ha explicat.

En l’àmbit econòmic, Castañeda ha eindicat que “el pla presentat contempla mesures com crear ajudes per al manteniment i inici de l’activitat empresarial i adaptar, en general, la fiscalitat municipal a la situació generada per la COVID-19”. Entre les propostes de l’àmbit social, el document inclou “analitzar les dades disponibles per saber quantes persones es troben en situació de vulnerabilitat i ajudar amb material escolar les famílies més desafavorides per garantir que tothom pugui continuar la seva formació”, segons el portaveu de Cs. Pel que fa a l’eix sanitari, el pla planteja “que l’Ajuntament demani que les visites mèdiques al CAP suspeses es reprogramin al més aviat possible i que s’elabori un protocol per prevenir futurs contagis en cas de rebrot, entre d’altres”.

El portaveu municipal de Cs ha detallat que “es tracta de mesures d’àmbits molt diversos, que s’afegeixen a les ja presentades i les adoptades per l’equip de govern i que volen minimitzar els efectes de la COVID-19”. “Per aconseguir-ho cal buscar els màxim consens i treballar de forma coordinada i, per això, des de Cs hem proposat també crear una comissió permanent de treball amb la representació de partits, empresaris, associacions i ciutadans”, ha conclòs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.