La junta directiva presidida per Javier Simón, ja treballa amb la tranquil·litat de saber-se equip de divisió d’honor plata d’handbol la temporada vinent. Ara és l’hora de reforçar i apuntalar una plantilla perquè no tornen a passar les angúnies de la darrera campanya, on van estar lluitant per evitar les places de descens a la categoria inferior. Serà la dinovena temporada consecutiva que militen a la categoria de plata de l’handbol estatal.

En el moment de l’aturada forçada per la pandèmia de la Covid-19, l’Handbol Amposta-Lagrama estava situat en desè lloc a la taula classificatòria amb 14 punts després d’haver sumat 6 victòries, 2 empats i haver encaixat 14 derrotes. A falta de disputar quatre jornades per acabar el campionat, tres més el partit pendent de recuperar a la pista del Sant Quirze, dels quals tan sols li restava un per disputar al pavelló municipal ampostí davant el Mataró (cinquè classificat del grup) i havent de visitar les pistes de l’Elda i el Leganés, tenia un coixí de dos punts respecte a la zona de descens.

Yaiza Ferré, un reforç mirant al futur

En aquest aspecte ja es coneix el primer reforç de cara al proper exercici. És el de Yaiza Ferré que torna al club ampostí després d’haver militat dues temporades al Sant Joan Despí, rival de l’Amposta dintre la categoria. Es tracta d’una jove jugadora de 19 anys, que en la darrera campanya va anotar 25 gols en els 20 partits de lliga disputats.

Yaiza, és una de les més fermes promeses sorgides en els darrers anys del planter del club del Montsià. Al principi compaginava l’handbol amb el taekwondo, modalitat en la qual en dues ocasions va ser subcampiona d’Espanya. Va iniciar-se a l’handbol a l’equip de la capital del Montsià amb l’equip aleví de mini handbol la temporada 2011/12, i amb tan sols setze anys ja va debutar amb el primer equip, i ha format part de les seleccions catalanes de base als Campionats d’Espanya per Autonomies.

Simón, el president del club ampostí es manifestava que “és massa aviat per parlar de moviments a la plantilla. Estem a l’espera de saber com evoluciona tot i coneixem millor quan podrem iniciar la temporada“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.