Dilluns 11 de maig es va celebrar el primer ples des de que es va decretar l’estat d’alarma de la Pandèmia COVID-19. L’ajuntament de Campredó va celebrar el primer ple virtual sense assistència dels membres i es va retransmetre en directe mitjançant el canal de youtube de l’ajuntament de Campredó.

El ple que s’havia de celebrar el mes de març no va ser possible degut a l’inici de la situació d’alarma i ha sigut en aquesta data de maig que s’ha pogut celebrar. Mitjançant la plataforma del Consorsi LocalRet es va poder seguir en directe i resta per al canal de l’ajuntament per a la seva consulta.

En aquest ple es van tractar molts de punts endarrerits que afecten al treball diari de l’ajuntament de Campredó així com l’explicació de les accions realitzades i les adaptacions necessàries derivades de la pandèmia actual.

Finalment es va aprovar per tots els grups de la junta veïnal (ERC-CAMPREDO POBLE i JUNTS PER CAMPREDÓ) la moció presentada pel portaveu del grup ERC-CAMPREDÓ poble relativa a la reducció de taxes municipals davant la pandèmia Covid-19. Aquestes mesures han d’estar destinades a ajudar petites empreses familiars i molts treballadors que s’han quedat sense mitjans per tirar endavant. Aquesta moció es traslladarà a l’ajuntament de Tortosa.

Des de l’ajuntament de Campredó dins des les taxes que li corresponen s’han pres diferents mesures per a reduir, eliminar o retardar el cobrament de les taxes municipals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.