Albert Bel torna tres temporades després a la banqueta del CF Amposta. Un club on guarda bon record després de debutar en la seva primera etapa com a tècnic amb molt bons guarismes i quedant-se a les portes de l’ascens a preferent després de perdre la promoció davant el Tona, la temporada 2017-2018. Ho ha comunicat el club del Montsià en un missatge a través de les seves xarxes socials aquesta mateixa tarda, després d’haver anunciat a finals de la setmana passada que havia existit entesa entre el club i Xavi Cid per tal de no seguir amb la vinculació que els lligava de cara al proper exercici.

Bel, després de l’etapa que va complir la temporada passada al capdavant d’un altre club del Montsià de la categoria, el CF Ulldecona, amb qui fins al moment de l’aturada a causa del Coronavirus havia sumat 34 punts en vint-i-una jornades de lliga i amb l’objectiu de la permanència més que assolit amb una sisena plaça més que còmoda. Amb l’agravant d’haver-se imposat a conjunts com la Rapitenca (3-1) o el Tortosa (1-0) al municipal faldut.

De l’anterior etapa al club blanc-i-negre, Bel que debutava a la categoria després d’haver estat com a segon entrenador d’Albert Company en les anteriors temporades. Els de la capital del Montsià es van quedar a les portes de l’ascens, tot i guanyar l’últim partit al camp del Roda de Berà per 0 a 1, amb gol de Quim Cardona. Tot i això, havien d’esperar la derrota del Cambrils Unió al camp de la Sénia. Per contra el conjunt cambrilenc resolia per la mínima amb un 0 a 1, que impossibilitava al conjunt ampostí d’ascendir per la via directa.  Només havien cedit tres derrotes en tot l’any, la del partit a Batea i davant el Cambrils Unió i el Gandesa al municipal d’Amposta, tots dos cedint per la mínima. Els del tècnic canareu tancaven la segona volta de lliga sense conèixer la derrota, acumulant dinou partits seguits sense perdre en els quals només rebien quatre gols al municipal ampostí.

Tot i així en l’eliminatòria d’ascens van caure derrotats per 0-2 al municipal d’Amposta i en la tornava tornaven a caure derrotats per 3-0 davant el conjunt d’Osona que va aconseguir pujar de categoria. Bel, va deixar el càrrec a finals d’aquella mateixa temporada.

En l’apartat de baixes s’han confirmat les Carles Sahraoui, Marc Perelló i Gito fins al moment. Per contra, el defensor que la temporada passada va estar a la Rapitenca, Marcel España, podria retornar al conjunt que es va formar.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.