Nando Garcia ha decidit no seguir com entrenador de l’Atlètics Móra la Nova. El tècnic creu que ha acabat l’etapa amb l’equip de la Ribera d’Ebre i, a més, vol fer un parèntesi la propera temporada. Per aquest motiu no té previst entrenar, tot i haver tingut ofertes com una de l’Amposta.

En un comunicat oficial el club apunta que “Per nosaltres és un cop dur, no tan sols perquè perdem un entrenador d’un altíssim nivell, sinó perquè perdem un amic, un professional i una persona 10!” També agraeixen la feina de Garcia al capdavant de l’equip ” ja que ens ha mantingut a 2a catalana durant dues temporades consecutives i ens ha fet créixer moltíssim com a club en molts aspectes. Vam començar junts aquesta aventura com a novells i ara mateix nosaltres som un club respectat i ell un dels millors entrenadors de la categoria sense dubte”.

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.