La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha rebut més de 350 consultes per WhatsApp i correu electrònic sobre qüestions de mobilitat relacionades amb l’estat d’alarma pel coronavirus. Un servei, engegat fa un mes i mig per l’Ajuntament, que permet donar una resposta ràpida als dubtes de la ciutadania.

Les preguntes més freqüents estan relacionades amb els desplaçaments en vehicle. Però aquests dies, també se’n registren sobre les sortides per fer esport o passejar, davant l’inici de la desescalada.

El número de telèfon mòbil on es poden enviar les consultes per WhatsApp és el 647 66 02 73. També es poden fer arribar a través del correu [email protected]. A més, la Policia Local recorda que al seu perfil de Twitter (@PLametllamar) ofereix informació actualitzada sobre les restriccions de mobilitat.

Redacció: La Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.