El Consell Comarcal de la Terra Alta treballa per obrir diferents convocatòries d’ajuts econòmics que han quedat aturades per l’estat d’alarma decretat arran de la crisi sanitària derivada de la Covid 19.

Les convocatòries que s’obriran tan aviat com sigui possible continuar amb el procediment administratiu corresponent són les següents:

  • Ajuts per l’adquisició de llibres escolars i material escolar/informàtic obligatori, curs 2019-2020.
  • Ajuts per l’assistència a llar d’infants, curs 2019-2020.
  • Ajuts de desplaçament, curs 2019-2020.
  • Ajuts per matriculació a Seminaris i cursos de l’edició d’estiu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), 2020.

Quan es publiquin aquestes convocatòries d’ajuts es farà difusió a través de la pàgina web i de les xarxes socials del Consell Comarcal de la Terra Alta. També es comunicarà als centres educatius perquè puguin fer arribar aquesta informació a les famílies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.