La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha confirmat 5 nous positius per coronavirus en el balanç corresponent al 7 de maig i ja fa nou dies que no es registra cap defunció. Els casos que es qualifiquen com a sospitosos han augmentat les últimes 24 hores en 161 i no s’ha donat cap alta mèdica (118 en total des que es va iniciar la pandèmia). Dels nous positius confirmats, cap ho ha estat en residències geriàtriques on s’han comptabilitzat 84 casos sospitosos.

El total de casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) s’eleven a 217, als quals cal sumar 2.989 casos sospitosos (161 més que dimarts), que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre s’han confirmat fins ara 16 positius a residents 8no varia) i 755 casos sospitosos.

El número de morts que ha provocat la pàndemia no ha variat en els últims nou dies a la Regió Sanitària de l’Ebre i és de 42, dels quals 15 corresponen a casos confirmats i 27 a sospitosos. D’aquest balanç, 7 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i 6 més de sospitosos).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.