La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha confirmat 2 nous positius per coronavirus en el balanç corresponent al 6 de maig i ja fa vuit dies que no es registra cap defunció. Els casos que es qualifiquen com a sospitosos han augmentat les últimes 24 hores en 78 i no s’ha donat cap alta mèdica (118 en total des que es va iniciar la pandèmia). Dels nous positius confirmats, cap ho ha estat en residències geriàtriques on s’han comptabilitzat 6 casos sospitosos.

El total de casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) s’eleven a 212, als quals cal sumar 2.828 casos sospitosos (78 més que dimarts), que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre s’han confirmat fins ara 16 positius a residents i 671 casos sospitosos.

El número de morts que ha provocat la pàndemia no ha variat en els últims vuit dies a la Regió Sanitària de l’Ebre i és de 42, dels quals 15 corresponen a casos confirmats i 27 a sospitosos. D’aquest balanç, 7 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i 6 més de sospitosos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.