El Patronat de l’Ermita de la Mare de Déu de l’Aldea ha anunciat la suspensió dels actes festius en honor a la Verge a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19. En un comunicat fet públic, el Patronat de l’Ermita explica que entèn i comparteix “els sentiments de tristesa, frustració i desil·lusió que aquest fet provocarà als aldeans, confrares, devots i, en general, als qui estimen l’Ermita i la Mare de Déu”. “Ha estat una decisió molt dura de prendre per part dels membres del Patronat però no hi ha cap altre remei”, afegeix.

No obstant això, el Patronat invita els devots a “que des de casa el 22 de maig comenceu la novena a la Mare de Déu de l’Aldea. I el diumenge 31 de maig, diada de la festa, li feu una pregària especial”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.