Ja fa una setmana que el coronavirus no ha provocat cap víctima mortal a les Terres de l’Ebre. El número de morts causats per la pàndemia no ha variat des del 29 d’abril a la Regió Sanitària de l’Ebre i és manté en 42, dels quals 15 han estat casos confirmats i 27, sospitosos. D’aquest balanç, 7 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i 5 més de sospitosos.

D’altra banda, la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha confirmat 4 nous positius per coronavirus en el balanç corresponent al 5 de maig. Els casos que es qualifiquen com a sospitosos han augmentat les últimes 24 hores en 73 i s’ha donat només una alta mèdica (118 en total des que es va iniciar la pandèmia). Dels nous positius confirmats, cap ho ha estat en residències geriàtriques on comptabilitzat 3 nous casos sospitosos.

El total de casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) s’eleven a 210, als quals cal sumar 2.750 casos sospitosos (73 més que dilluns), que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre, el comput global és de 16 positius a residents i 665 sospitosos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.