L’Ajuntament desinfectarà les barques del port pesquer de l’Ametlla de Mar, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors. Des d’aquesta setmana s’ofereix un nou servei de neteja a pressió de l’exterior de les embarcacions.

Amb la màquina hidronetejadora adquirida recentment, els operaris municipals ruixen la coberta una solució d’aigua i lleixiu seguint els criteris de salut pública. D’aquesta manera es reforçarà la desinfecció que fan els mateixos mariners.

Les neteges es faran progressivament a les embarcacions que ho demanin, ja siguin d’arrossegament, encerclament com d’arts menors. Aquest servei reforça el que l’Ajuntament realitza a la mateixa Confraria, amb la desinfecció periòdica de les seves instal·lacions des de l’inici de l’estat d’alarma.

Font: La Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.