La crisi social provocada per la pandèmia del coronavirus ha agreujat la situació dels col·lectius més vulnerables com els infants de families amb menys recursos. L’àmbit escolar és un dels que més preocupa i treballen per a que tots els xiquets tinguin igualtat d’oportunitats d’accés a les classes que actualment es fan vía telemàtica. Per aquest motiu, Creu Roja Tortosa ha fet entrega de paquets amb material escolar i llibres de lectura als infants que formen part del programa #ExitEscolar i també de dispositius electrònics amb internet per aquells que no tenen recursos.

D’altra banda, Creu Roja Tortosa ha repartit una vintena de lots escolars per als xiquets i xiquetes hospitalitzats. Es tracta d’uns packs amb material escolar, llibres de lectura i d’entreteniment per fer més amena l’estada a l’hospital durant l’Estat d’alarma. Habitualment Creu Roja fa una atenció personalitzada i activitats presencials per tots els menors ingressats a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, però amb la situació actual de pandèmia del coronavirus no poden rebre visites. Així amb aquestes eines volen ajudar als més petits a superar l’estada a la Clínica Terres de l’Ebre, on es concentra l’atenció pediàtrica.

Accions que s’emmarquen en les campanyes de suport adreçades a les famílies vulnerbles del municipi, que ja ho eren abans de la crisi sanitària. Creu Roja també ha destacat que ha augmentat el número de famílies que demanen ajuda.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.