El balanç d’aquest dissabte, segons les dades facilitades pel Departament de Salut a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, desprén que són les dades més positives que ha tingut la pandèmia des de que van iniciar-se els controls territorialitzats per l’impacte del Coronavirus a les quatre comarques ebrenques.

Tot i així, no val a relaxar-se tenint en compte que la xifra de persones afectades, segons els facultatius, queda en 2.573 persones les que han estat casos de contagis sospitosos. Això, afegit a que 660 són de residents a les residències (inclosos en la xifra anterior), 203 positius (15 en residències) i 42 morts totals (15 positius i 27 sospitosos). Ahir es van donar quatre altes més i el total de persones que han marxat cap a casa queda en 117.

La informació de les funeràries

Un total de 42 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 7 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 7 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.