Al llarg del dia d’ahir es va produir un debat intens i extens entre la Regidoria de Governació de l’Ajuntament i la Policia Local d’Alcanar amb les autoritats competents per aconseguir l’eliminació de les franges horàries per a practicar esport i passejar a Alcanar Platja i les Cases en el marc del desconfinament per covid-19.

Al final del dia la subdelegació del govern espanyol va comunicar a l’Ajuntament d’Alcanar que la seua petició havia estat atesa i que es faria la interpretació de la publicació del BOE que proposava el consistori canareu. D’aquesta manera, s’eliminen les restriccions horàries a aquests dos nuclis urbans per tenir menys de 5000 habitants.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, es mostra satisfet, “pensem que les Cases i Alcanar Platja han de tenir un desconfinament propi. Sempre hem defensat la gestió territorial asimètrica, i això també s’ha d’aplicar en els tres nuclis urbans del municipi, ja que les seues realitats són diferents i, per tant, així s’han de tractar”.

El batlle també ha fet un “agraïment especial al regidor de Governació, Jordi Bort, i a la nostra policia per la gran agudesa i tenacitat amb què han defensat la demanda del nostre municipi”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.