Un acord entre ambdues parts, la directiva i l’entrenador, ha ficat punt i final a la trajectòria de Xavi Cid després de temporada i mitja a la banqueta del CF Amposta a segona catalana com a tècnic del conjunt de la capital del Montsià. El tècnic ha decidit no continuar de cara a la temporada 2020-2021.

Des del club han volgut agraïr públicament “la confiança, entrega i professionalitat de l’entrenador tortosí durant les dos temporades en que ha dirigit a l’equip blanc-i-negre, dessitjant-li molts d’èxits en el futur immediat“.

Cid va arribar al club del Montsià per agafar les regnes del primer equip en substitució de Jordi Font (actual entrenador del FC Ascó a primera catalana). Va acabar la temporada en una més que meritòria vuitena posició (50 punts) després d’un inici de lliga dubitatiu on el conjunt blanc-i-negre havia caigut a places de descens directe a tercera catalana. No obstant això, van quedar allunyats de l’objectiu principal que s’havien marcat per a la temporada i que no era altre que lluitar per l’ascens o la promoció, com havien fet l’anterior campanya. La temporada 19-20 fins a l’aturada forçada pel Coronavirus, l’equip ha estat molt irregular, capaç del millor i del pitjor amb molts altibaixos en una campanya on s’havia rejuvenit molt la plantilla. Després de 29 partits jugats, el conjunt presidit per Carlos Gilabert, havia sumat nou victòries, cinc empats i vuit derrotes, que els deixaven a la classificació situats en vuitena posició (la mateixa que van aconseguir la temporada passada) amb 33 punts.

Ara els directius ampostins han accelerat els moviments per trobar un relleu a la banqueta, sempre en quant es puga reprendre la competició per la situació de la pandèmia de la Covid-19, que és tota una incògnita.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.