L’Ajuntament de Roquetes ha presentat a través dels seus mitjans d’informació la nova imatge de “Jove de Roquetes” que compta amb un nou disseny més actual i informal, que servirà a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roquetes, per donar a conèixer i promocionar totes les activitats que es portin a terme adreçades als joves.

També s’està preparat un recull de llocs on es podrà trobar informació interessant en un format de Càpsules Temàtiques Informatives, les CTI. En les CTI podeu trobar enllaços on line que poden ser interessants per als joves, com webs o xats, on compartir amb altres joves les mateixes o semblants inquietuds.

L’objectiu és que els joves es puguin ajudar entre ells quan s’han trobat en una situació davant la qual no saben com reaccionar o també trobar persones que orienten, escolten i ofereixen recursos que estan a l’abast de tots i totes.

Les CTI tractaran sobre sexualitat, addiccions, salut mental, violència de gènere, educació, esports, recomanacions de lectura… qualsevol tema que pugui ser interessant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.