L’Ajuntament de l’Ampolla s’ha vist obligat, davant la situació provocada per la Covid-19, a suspendre les Festes Majors de Sant Joan 2020, que s’havien de celebrar del 20 al 28 de juny.

es del consistori s’està valorant la possibilitat de traslladar alguns dels actes d’aquestes Festes Majors a altres dates com podria ser la Festa de la Segregació, que se celebra al mes de novembre.

La Regidoria de Festes té la voluntat d’intentar adaptar tots els actes possibles a la nova situació , sempre que les normes de Salut Pública ho permetin. En aquest sentit,  es compromet a buscar una alternativa perquè les pubilles, pubilletes i els hereus d’aquest 2020 puguin participar en altres esdeveniments durant l’any.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.