L’Ajuntament de Roquetes ha engegat un nou servei per atendre aquelles persones del municipi que viuen soles, són grans, estan malaltes o necessiten ajut per alguna altra circumstància de vulnerabilitat. Aquest nou servei que es denomina ‘Treu el cap’ consisteix en localitzar o visitar a la persona per veure si necessita alguna cosa i informar-la dels recursos amb que compta des de l’ajuntament.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Roquetes ha fet una crida a la ciutadania perquè informi si coneix o sospita que hi ha alguna persona o grup de persones del seu voltant que poden estar en greu situació de vulnerabilitat. Aquelles persones que coneguin algun cas el poden comunicar als serveis socials de l’Ajuntament trucant al 680733200 o enviant un correu a [email protected].

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.