L’equip sènior masculí del Centre d’Esports Tortosa és ja equip de segona catalana.  Ho és després de l’anunci de la federació catalana d’handbol que dóna per finalitzades totes les competicions de la temporada. La mesura comporta que hi hagi ascensos de categoria, però no descensos. Una decisió que beneficia als equips que es trobaven a la part alta de la taula, abans de la suspensió de la competició, com és el cas del sènior masculí del club tortosí que liderava la taula de tercera catalana amb 34 punts.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.