El centre d’art Lo Pati d’Amposta mostrarà al públic un tast de l’exposició ‘Jo soc allò prohibit’, d’Isaki Lacuesta. Amb les portes del centre tancades per la crisi de la covid-19, una part de la videoinstal·lació s’ofereix en línia a través del web de Lo Pati. La instal·lació va guanyar la cinquena edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Art Visuals, Arts Santa Mònica, Departament de Cultura i Loop Barcelona. Es podran veure les entrevistes en profunditat fetes per al projecte al músic i cantautor Albert Pla, a l’advocat Bernat Salellas, al periodista i exdirector d’El Mundo David Jiménez, i a l’artista i comissari Pedro G. Romero.

‘Jo soc allò prohibit’ explora els conceptes de censura i prohibició i reflexiona sobre l’arbitrarietat i la confusió jurídica de les prohibicions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.