Els supermercats Bon Preu obriran una línia de crèdit de 10 MEUR sense interessos exclusivament per als seus treballadors. Els empleats que tindran accés a l’ajuda són aquells que fa més d’ un any que treballen a l’empresa, i cada un d’ells podrà sol·licitar fins a 1.200 euros. A través d’un comunicat emès aquest divendres, l’empresa assenyala que l’objectiu d’aquesta iniciativa és “ajudar a la plantilla a fer front a les diferents necessitats econòmiques que puguin sorgir en la situació actual de crisi sanitària i econòmica generada pel coronavirus“. Per altra banda, Bon Preu ha impulsat una iniciativa que permetrà a tots els seus treballadors gaudir de majors descomptes a l’hora d’anar a comprar al supermercat o a les gasolineres Esclat.

En concret, el grup ha aprovat una bonificació excepcional del 3% en les compres als establiments Bon Preu i Esclat. Tenint en compte que el descompte habitual dels treballadors en aquests negocis és del 7%, el descompte total que s’aplicarà serà del 10%.

Autor: