A Atenes, un director de teatre rep l’encàrrec del govern grec de preparar una obra teatral a partir d’un fragment inèdit d’Erodòt, que just s’acaba de localitzar. Sobre aquest fil argumental es construeix l’obra de teatre ‘Samotràcia’, de Josep M. Diéguez i de Jaureguízar, que ha guanyat la quinzena edició del Premi Literari de Teatre La Carrova. “Amb aquesta premisa he volgut fer un homenatge al dramaturg Jaume Melendres, que va ser professor meu a l’institut de teatre”, assenyala Diéguez, qui explica que “està inspirat en tres llibres escrits que va deixar”.

El jurat ha valorat molt positivament la qualitat de les obres presentades.  El Premi Literari de Teatre La Carrova, que té un caràcter biennal, està convocat per l’Institut d’Estudis del Montsià i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta amb la intenció d’incentivar i reconèixer el gènere teatral.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.