La Societat Musical la Lira Ampostina celebra aquest Sant Jordi de confinament fent música. I ho fa a través de la banda i del cor. La secció vocal ha enregistrat  l’Oració al Senyor Sant Jordi, amb música de Francesc Vila i lletra de Salvador Espriu, afegint-se a la iniciativa convocada per la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), “Fem un gran cor virtual per Sant Jordi”. Els cors de tot el país han estat convidats a participar amb els seus vídeos interpretant aquesta peça.

La banda de música la Lira Ampostina també ha gravat una peça, El Cant de la Senyera, amb música de Lluís Millet i lletra de Joan Maragall, a petició de la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM). Aquesta gravació és la contribució de la FCSM als actes que la Direcció General de Cultura Popular i d’Associacionisme Popular de la Generalitat, ha organitzat per a la Diada de Sant Jordi 2020, difonent-ho a les xarxes socials i al web de la Direcció General.

A més, la bandes de música de la Lira Ampostina i la Unió Filharmònica, dijous 23 d’abril a les 19h sortiran als balcons, a més a més dels dies que ja surten normalment, per interpretar plegats La Santa Espina. I ho faran al mateix temps que moltes bandes de Terres de l’Ebre i del país, en una convocatòria realitzada per la FCSM per celebrar aquesta Diada confinada. La música als balcons compta des del primer dia, amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta i de la ràdio municipal.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.