L’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, amb seu a l’Ametlla de Mar, posa en marxa els cursos de Mariner Pescador, Higiene de la Producció Primària en pesca extractiva i Certificat en Formació Bàsica en Seguretat, previstos per al segon trimestre, en la modalitat online a partir del dia 4 de maig.

Aquests cursos es posen en funcionament després que el Ministeri de Foment hagi autoritzat les escoles i entitats homologades a impartir la formació teòrica dels cursos de certificat de marina mercant en la modalitat a distància i en línia.

Les persones interessades a incorporar-se a aquests cursos és imprescindible que disposin d’Internet, d’una adreça electrònica i d’un ordinador o tauleta per poder accedir a l’entorn virtual en què faran la formació.

La matrícula romandrà oberta fins el 4 de maig  i es pot formalitzar a través de les confraries de pescadors de Roses, Blanes, Arenys de Mar, Barcelona i l’Ametlla de Mar, o bé enviant un correu electrònic a [email protected].

L’alumnat que superi la part teòrica podrà accedir a realitzar les pràctiques una vegada les autoritats competents autoritzin la formació presencial.

Amb aquesta acció, l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya vol mantenir la formació maritimopesquera per donar resposta al sector i a aquelles persones que s’hi volen incorporar una vegada se superi l’episodi de pandèmia i es restableixi l’activitat al conjunt del país.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.