L’ensorrament d’una biga interior de la planta baixa d’un immoble ubicat al número 100 del carrer Llarga de Sant Vicent de Tortosa ha obligat a desallotjar aquest dilluns al migdia dotze veïns, segons els Bombers de la Generalitat, –10 veïns, segons l’Ajuntament–. El sinistre no ha provocat ferits i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers. Un cop els tècnics muncipals han fet la inspecció han constatat que la resta de pisos de l’immoble no es troben afectats. Dels veïns desallotjats, una família de tres membres ha demanat a l’Ajuntament poder ser reallotjada mentre no s’autoritzi el retorn de tots els veïns als respectius habitatges.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.