Del 20 al 24 d’abril, en el marc de la Setmana Cultural, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Ampolla ha proposat una activitat virtual amb un trivial per a jugar amb la família. Cada dia es publicaran quatre preguntes sobre un llibre a la pàgina de Facebook de la Biblioteca. Les respostes s’han de posar als comentaris de la mateixa publicació on es plantejaran les preguntes.

Els participants podran guanyar un dels 5 xecs regal, obsequi de l’Ajuntament, per comprar un llibre a una de les llibreries de l’Ampolla. L’únic requisit per optar al premi és participar els cinc dies. Les respostes s’han de publicar durant el mateix dia de la publicació, no seran vàlides respostes que s’hagin publicat altres dies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.