Davant l’actual situació de crisi per la pandèmia del coronavirus COVID-19, l’Associació de Propietaris del Polígon Industrial Baix Ebre ha destinat 3.000 Euros del pressupost de la entitat reconduint diferents accions i campanyes de l’associació per a fer una donació a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús per a material sanitari i d’altres equipaments necessaris. De la mateixa manera i com va fent l’Associació en els darrers anys i seguint amb el seu compromís social, s’ha fet també donatiu a Càritas de diferents productes alimentaris per un import de 2.000 Euros.

L’Associació de Propietaris del Polígon Industrial Baix Ebre, fundada l’any 1987 , agrupa a més de mig centenar d’empreses del polígon d’àmbit tan variat com químic, farmacèutic, tèxtil, construcció i alimentació entre d’altres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.