L’Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de la Comarca del Montsià (APASA) ha elaborat aquest vídeo per mostrar com el col·lectiu viu aquests dies de confinament.

D’altra banda, l’entitat ha organitzat aquest dilluns vinent al migdia, al centre d’Apasa d’Amposta, un acte d’agraïment a la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers i serveis d’emergències sanitàries, per la feina que estan desenvolupant en l’actual situació d’emergència. “Tots plegats els dedicarem un fort aplaudiment per donar-los tot el suport i escalf”, explica aquesta associació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.