L’Ajuntament de l’Ampolla ha avançat a proveïdors el pagament de factures per subministraments o prestacions de serveis per valor de 289.531,97 euros, des del mateix moment que el Govern espanyol va decretar l’estat d’alarma per gestionar la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19,

Aquesta és una de les mesures que el govern municipal va prendre per fer front a les conseqüències derivades de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 i que té com a objectiu afavorir a les empreses perquè puguin disposar de major liquiditat en aquests moments.

Altres mesures que el govern municipal ja havia adoptat en relació a l’activitat econòmica per mitigar l’efecte de la Covid-19 suposen la devolució de l’import corresponent a la llicència d’ocupació de la via pública per a les terrasses de bars, restaurants i cafeteries durant el temps que no puguin dur a terme la seva activitat; l’ajornament del pagament per ocupació de la via pública a les parades de mercat; el no pagament de les tarifes de la Llar d’infants, el menjador escolar i la taxa d’acollida mentre no es puguin realitzar aquests serveis, o el prorrateig de la taxa de recollida d’escombraries als establiments comercials i a les indústries.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.