L’empresa Infosa ha pogut reprendre en les darreres hores els treballs de reconstrucció de la barra del Trabucador, que es va tornar a trencar per diversos punts arran de l’últim temporal registrat l’1 d’abril.

L’explotació salina, ubicada en un extrem de la Punta de la Banya, va tornar a quedar completament aïllada, ja que l’únic accés per terra, l’istme del Trabucador, va quedar novament negat pel mar, amb l’agreujant que aquesta vegada els treballs no es van poder executar de manera immediata pel confinament decretat per la pandèmia del coronavirus.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.