En aquests dies de confinament, estan aflorant les iniciatives i actes solidaris amb cessió de productes per als efectius que estan a la primera línia de la lluita contra la pandèmia de la Covid-19. En aquest cas ha estat el torn del Forn de Pa Carbó de l’Aldea que ha fet la donació de mones de Pasqua, aprofitant aquests dies tan assenyalats del calendari, al cos de la Guàrdia Municipal i al personal sanitari del CAP de l’Aldea-Camarles-l’Ampolla.

En aquests dies tan atípics que estem vivint a causa de la pandèmia mundial, el forn de Pa Carbó de l’Aldea ha fet entrega aquest matí de dissabte, de les tradicionals mones de pasqua, al cos municipal de Policia i als sanitaris.

Una gran mostra de solidaritat per al personal aldeà que es troba lluitant casa dia a primera línia amb el coronavirus, i que pot així celebrar la Pasqua. L’Ajuntament de l’Aldea agraeix profundament aquesta mostra solidària.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.