El Departament de Salut informa que avui, diumenge de resurrecció, a les Terres de l’Ebre s’han registrat cinc casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 153 el nombre de casos acumulats dels quals n’hi ha 32 hospitalitzats. Els nou que es troben a la UCI continuen amb pronòstic reservat.

D’altra banda des de Salut informen que no hi ha hagut cap èxitus, deixant en 11 el nombre d’èxitus acumulats. Des del Departament apunten que s’ha donat una alta dels pacients que hi havien ingressats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.