Davant el degoteig constant d’arribades a segones residències que s’ha detectat les darreres hores, el Consell Comarcal i els Ajuntaments de la Ribera d’Ebre demanem extremar els esforços per mantenir el confinament i evitar la mobilitat cap als pobles de la comarca amb motiu de la Setmana Santa.

Així, recordem a la ciutadania que en compliment de l’estat d’alarma decretat pel Govern central per la pandèmia de coronavirus, només estan justificats els desplaçaments en cas d’emergència o en cas de professionals de serveis essencials.

Es demana a la població que no hi hagi cap relaxament en les mesures de prevenció, que són l’única garantia per poder fer remetre el greu episodi d’emergència sanitària, especialment en una comarca com a nostra, amb un percentatge molt alt de població d’edat avançada, i per tant, vulnerable al virus.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.