L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha fet una crida a la ciutadania a quedar-se a casa per impedir la propagació de la pandèmia del coronavirus al municipi i, especialment, aquests dies festius de Setmana Santa. Gas considera que l’actitud dels roqueteros i roqueteres davant aquesta crisi sanitària ha permès que Roquetes es trobi “en una situació estable respecte d’altres municipis més afectats”.

L’alcalde de Roquetes també ha felicitat totes aquelles persones que estan treballant “per fer possible que aquest confinament sigui el més lleuger possible, ja sigui donant serveis, informant, confeccionant mascaretes…” i ha fet una menció molt especial d’agraïment a tots els professionals sanitaris.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.