L’Ajuntament d’Alcanar, conjuntament amb la Comissió de Bous, la Comissió de Festes, així com les entitats Tradició Canareva, Torontos i Amics de la Capea, ha acordat suspendre les Festes de Maig 2020 arran de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

Així mateix, s’ha decidit destinar el pressupost previst per aquesta celebració a mesures per alleugerir l’impacte econòmic que provocarà la crisi del coronavirus al municipi.

Les Festes de Maig s’havien de celebrar enguany del 9 al 17 de maig.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.