Des de l’Ajuntament d’Amposta volem agrair la colaboració desinteressada d’empreses i entitats, tant d’Amposta com d’altres punts de la geografia catalana i espanyola, que ens han fet donacions voluntàries de material o cessions temporals d’equipaments per poder lluitar contra la pandèmia de la COVID-19.

Productes desinfectants i per protegir els i les professionals sanitàries en el desenvolupament de les seves tasques professionals, equipament informàtic i equipament per a l’antiga residència, productes d’alimentació,… tot això ens ha arribat de forma desinteressada i ens és de gran utilitat. Els productes donats s’han distribuït a l’Hospital i la Residència de gent gran.

Moltes gràcies a l’IES Ramon Berenguer IV d’Amposta, a Bafegó&Balfegó SL, a Rock Love Tattoo, a EntreTeles, a El racó de la Festa, a Natalia Arreglos de Ropa, a Fundació Cosmètic Group, a Cartó Delta, al Col·legi Teresià de Tortosa, a la residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa, a la Societat de Caçadors, al Col·lectiu d’Empresaris del Moble de la Sénia, a l’Estanc Loles Tabacs Once 6/49 i els seus clients, a la clínica Dental Vitaclinic, a Ferré Anell Indústria SL, a Ferreteria Ferré3, al convent de clausura del Monstià, a Pista Cero SL a Carlos Sánchez Vázques, a Aigua Sant Aniol, a Homatic, a Ous Roig, al col·lectiu de Makers de les Terres de l’Ebre i a l’Obra Social la Caixa.

També a tots aquells negocis que ens heu posat a la vostra disposició els vostres productes o serveis en cas que els necessitem, com Galeries España, la Sifoneria i Motorebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.