L’atleta Ragna Debats, afincada durant alguns anys a Xerta, ha decidit passar el confinament al costat del seu home, el també atleta Pere Aurell, i la seva filla Ona en una illa deserta del sud de Costa Rica. El matrimoni de corredors d’ultramaratons es trobaven donant una volta al món participant en aquest tipus de curses. Ja havien disputat una a Hong Kong i una altra a l’Aconcagua, a l’Argentina, quan la pàndemia els va sorpendre a Costa Rica, on havien de córrer la Volcano de 230 quilòmetres.

El passat 21 de març van decidir aillar-se en una platja deserta on només s’hi pot arribar amb embarcació i envoltats només de natura on pensen romandre fins després de Setmana Santa per continuar el seu periple arreu del món.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.